Doneren

Next Level Discipelschap is uit

Cover Next level Discipelschap

Best bijzonder: Chris’ eerste boek is er! Hopelijk het begin van meerdere die met Gods hulp tot zegen mogen zijn voor veel mensen…!

Met Pinksteren tijdens Opwekking volgt de officiële lancering, vrijdagavond (22:00-23:00) in de lectuurtent na de dienst waar Christian spreekt. Als je er toevallig bent, welkom!

Bestel het boek hier!

Het boek is in de lijn van Kerygma, de bediening die Meer Jezus voort mag zetten. Kerygma stond bekend om de prachtige cursusmappen rondom discipelschap en leiderschap. In die geest heeft Christian vijftig lessen over het volgen van Jezus – discipel zijn – geschreven in de vorm van een dagboek. Misschien heb je de tijdelijke versie al gezien; het boek is inhoudelijk vrijwel hetzelfde, maar gewoon veel mooier en prettiger te lezen.

In zeven weken kan je dit in je eentje of met een groep samen doen. Natuurlijk kan het ook lekker op je eigen tempo. Een aantal groepen jongeren, studenten en huisgroep gebruiken de tijdelijke versie al en zijn er erg blij mee.

De focus ligt op wat Jezus leerde over Gods wil voor ons mensen: (1) het Grote Gebod (Meer Jezus) en (2) de Grote Opdracht (Meer Mensen). En hoe dit alleen kan door (3) de kracht van de Geest.

De hele inhoudsopgave kan je hier lezen. Iemand zei dat die daar nog steeds niks aan heeft, omdat de titels lekker cryptisch zijn, haha.

Christian: “Enorm dankbaar aan de twee belangrijkste vrouwen in mijn leven:  mijn moeder Joke voor de tekstuele medewerking, en mijn vrouw Nathalie in de onmisbare input voor hoe het eruit ziet! Ook dank aan Scholten Uitgeverij voor de ondersteuning!”