Doneren

LEEF! RAALTE START MET DIENSTEN

In Raalte starten we één van onze nieuwe kerken. Na de succesvolle Alphacursus zijn er nu openbare diensten voor iedereen, elke twee weken op woensdagavond. Ronald en Marjan de Boer uit Hardenberg leiden namens Meer Jezus dit project. Christian en Nathalie zijn betrokken, maar zijn erg blij dat Ronald en Marjan samen met een locaal team van enthousiastelingen hun schouders zet onder dit prachtige werk.

Vanuit het onverwacht hoge aantal Alphacursisten zijn een aantal mensen op bijzondere wijze tot geloof gekomen. De verbinding met hen wordt zo sterk mogelijk vastgehouden. Met sommigen lukt dat goed, met anderen minder. Maar ook nu tijdens de ‘gewone’ avonden zien we alweer nieuwe mensen. De afgelopen weken is o.a. een vrouw die zomaar werd meegenomen, iemand die nog midden een vrij ruig leven stond, flink door God geraakt.  Ze heeft meteen tweede avond, nog helemaal onbekeerd en al (maar dat onbekeerde wordt met de dag minder ;-), gekookt voor iedereen van de LEEF! Code Avonden die eerder wilde komen. Een Meer Jezus-teamlid uit LEEF! Deventer discipelt haar nu één-op-één. Een wonder waar je zo met je neus bovenop staat.

Na de zomer een tweede Alphacursus. Bid met ons mee, en mocht je mensen kennen uit de omgeving die mee zouden moeten doen, maak ze er warm voor!