Doneren

Boek voor oudsten

Ik wil U van harte dienen

Christian heeft meegeschreven aan het boek Ik wil U van harte dienen, een handboek voor oudsten in de kerk. In zijn hoofdstuk “Leidinggeven in de lokale gemeente” gaat hij in op mensenvrees vs. God vrezen, hoe je als kerkleider ‘wereldse’ vaardigheden kan inzetten én soms moet uitschakelen, hoe je Gods stem kan verstaan en over het verschil tussen een herder en een huurling.

Het boek is geschreven onder redactie van Nicolas Pouyet. Het boek is bedoeld om oudsten te voorzien van de juiste gereedschappen om vruchtbaar in het gemeentewerk te staan. Want waar zou de plaatselijke gemeente zijn zonder gezond en vruchtbaar leiderschap? Elk hoofdstuk snijdt een onderwerp aan waar je als oudste vroeger of later mee te maken krijgt. Deze bundel is een bemoediging en een handreiking voor die gemeenteleden die God en zijn gemeente dienen als oudste en zorgdragen voor het geestelijk welzijn en functioneren van gemeenteleden.

Nicolas Pouyet (Zwolle) is theoloog, was voorganger in evangelische gemeenten en is momenteel werkzaam als geestelijk verzorger. Verder werkten mee: Teun van der Leer, Els en Huib Zegwaart, Rob Hondsmerk, Bert Reinds, Paulien Vervoorn, Christian Tan, Gerard van der Schee, Eddy de Pender, Patrick Nullens, Jonathan Zeijl, Bart Broekman, Melvin en Louise Ho en Connie Karsten.

Koop hem nu bij KOK boekencentrum.