Doneren

Straatevangelisatie Nieuw-Buinen 14.30U

04 juni 2023  - 04 juni 2023

Op zondag 4 juni wordt er een openlucht festival met een evangeliserend karakter gehouden in Nieuw-Buinen. Deze dag zal duren van 9.30u tot ongeveer 16.00u. Rond 14.30u zal Christian Tan tijdens/na de aanbidding van Insight Worship aanwezig zijn en een woord delen.

Locatie:

Noorderdiep 141 Nieuw-Buinen (Grasveld naast de sporthal/ pannakooi, achter de Noorderbreedte (multifunctioneel gebouw))

 

Extra informatie over deze dag:

De hele dag is gevuld met verschillende activiteiten waarbij oa. plaatselijke bands (True Desire, Gospel4You, Dabar gospelkoor, Insight Worship) de dag met muziek zullen vullen. Ook zullen er verschillende foodtrucks aanwezig zijn waar iedereen de hele dag gratis eten en drinken kan verkrijgen. Tijdens de ochtenddienst zal Gerrit van Valen spreken, voorganger van de Baptisten gemeente Nieuw-Buinen. ”Het doel is om er geen “feestje” van en voor de kerk van maken, maar juist voor het dorp, we willen met ze praten, naar ze luisteren, we hopen en bidden dat God deze dag wil gebruiken, dat mensen Jezus persoonlijk mogen leren kennen.”